Nytt fra regionene

I Midt-Norge har det skjedd litt av hvert det siste halvåret

Torsdag 12. juni hadde vi et medlemsmøte hvor vi gikk på Trøndelag Teater og så stykket «Hundre Hemmeligheter»; en nyskrevet musikal med Circa Teater og Trondheim Voices. Det var en flott opplevelse for de 10 som var med. Møtet ble avsluttet med pizza og hyggelig prat på en italiensk restaurant i nærheten av teateret.

Mandag 29. september hadde vi et medlemsmøte hvor vi fikk selskap av Gynkreftforeningen i Midt-Norge, på Vardesenteret, St. Olav. Her var vi så heldige at sykepleier May Bente Langseth og ergoterapeut Rune Kalland fra Fys. Med. Lian i Trondheim kom, og holdt et lite foredrag for oss med tema «Helsefremming – hvordan bli bevisst egne ressurser». Dette var noen kjekke timer med fokus på ulike måter å mestre de utfordringene som vi har.

Fredag 21. november hadde vi julemedlemsmøte med julemat på alle fat, på Vardesenteret St. Olav. Her var det mye god erfaringsutveksling mellom nye og erfarne medlemmer. Så var vi 16 pasienter og pårørende som avsluttet kvelden med Lattergalla i Olavshallen. Pernille Sørensen, Zahid Ali, Hans Morten Hansen og ikke minst Lisa Tønne var virkelig i slag, og fra Lisa fikk vi til og med en liten hilsen fra scenen!! En festlig avslutning på en kjekk kveld.

I tillegg så har flere av styremedlemmene deltatt på ulike møter i regi av både Kreftforeningen, St. Olavs hospital og andre aktører. Her prøver vi, som representanter for HSF-MN, å bidra inn i de fora vi kan for å få til arrangementer og aktiviteter som vil komme oss hjernesvulstpasienter til gode. I slutten av oktober var det regional samling med Kreftforeningen Midt-Norge, hvor det blant annet ble satt ned to arbeidsgrupper som skal jobbe mot å få til felles temamøte med alle pasientforeningene i regionen!! Tanken er da at det skal arrangeres tre treff i løpet av våren 2015; ett i Møre og Romsdal, ett i Sør-Trøndelag og ett i Nord-Trøndelag. Dette tror vi kan bli veldig spennende å være med på!

Ellers så er styret godt i gang med planene for lokallagets aktiviteter i 2015, og vi tar blant annet sikte på å få til en trivselstur utpå vårparten med overnatting fra lørdag til søndag! Så her skjer det mye spennende fremover!

Vi vil oppfordre alle medlemmene til å komme med innspill til styret i forhold til ønsker om aktiviteter og tema til medlemsmøtene. 

Husk grasrotandelen og husk å bli med!

Med de beste ønsker om en trivelig jul!!